Želite da radite i rastete sa nama?

Naša misija je da zadovoljimo sve potrebe naših klijenata u domenu vizuelnih komunikacija, objedinjavajući njihove zahteve i naše bogato iskustvo. Da bismo to postigli, imperativ našeg poslovanja je kvalitet proizvoda i usluge i ispunjavanje rokova i ostalih zahteva na maksimalnom nivou. Za ovakav način rada neophodna je podrška zaposlenih, kroz efektivan i efikasan rad svakog pojedinca i timski duh.

Motivisanje i zadovoljstvo zaposlenih zauzimaju jedno od najznačajnijih mesta u poslovanju ELITAS-a. Pored sistema nagrađivanja, podstičemo razmenu pozitivne energije i negujemo pozitivnu radnu atmosferu. Osobine i ponašanje koje najviše cenimo, podržavamo i razvijamo kod naših zaposlenih su poštenje, lojalnost, kreativnost, samostalnost, kao i timski rad, doprinos pozitivnoj atmosferi, poštovanje standarda i procedura rada. Poslovni razvoj naših zaposlenih obezbeđujemo kroz edukaciju, praćenje i primenu novih poslovnih i stručnih (sa)znanja i unapređivanje kadrovske politike.

Naš multidisciplinarno orijentisan tim danas se sastoji od oko 35 zaposlenih, i to u najvećem broju inženjera i tehničara. Otvaranje novih radnih mesta i uvođenje novih zaposlenih u posao predstavljaju naše veliko zadovoljstvo.

Ukoliko ste zainteresovani za našu delatnost, visokomotivisani ste za rad, želite da napredujete i usavršavate se, pošaljite svoju radnu biografiju na adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili poštom ELITAS d.o.o., Autoput za Zagreb 22, Beograd.

 

 

 

 

Ukoliko imate pitanja slobodno nas kontaktirajte KONTAKT