Želite da radite i rastete sa nama?

Naša misija je da zadovoljimo sve potrebe naših klijenata u domenu vizuelnih komunikacija, objedinjavajući njihove zahteve i naše bogato iskustvo. Da bismo to postigli, imperativ našeg poslovanja je kvalitet proizvoda i usluge i ispunjavanje rokova i ostalih zahteva na maksimalnom nivou. Za ovakav način rada neophodna je podrška zaposlenih, kroz efektivan i efikasan rad svakog pojedinca i timski duh.

Motivisanje i zadovoljstvo zaposlenih zauzimaju jedno od najznačajnijih mesta u poslovanju ELITAS-a. Pored sistema nagrađivanja, podstičemo razmenu pozitivne energije i negujemo pozitivnu radnu atmosferu. Osobine i ponašanje koje najviše cenimo, podržavamo i razvijamo kod naših zaposlenih su poštenje, lojalnost, kreativnost, samostalnost, kao i timski rad, doprinos pozitivnoj atmosferi, poštovanje standarda i procedura rada. Poslovni razvoj naših zaposlenih obezbeđujemo kroz edukaciju, praćenje i primenu novih poslovnih i stručnih (sa)znanja i unapređivanje kadrovske politike.

Naš multidisciplinarno orijentisan tim danas se sastoji od oko 35 zaposlenih, i to u najvećem broju inženjera i tehničara. Otvaranje novih radnih mesta i uvođenje novih zaposlenih u posao predstavljaju naše veliko zadovoljstvo.

Ukoliko ste zainteresovani za našu delatnost, visokomotivisani ste za rad, želite da napredujete i usavršavate se, pošaljite svoju radnu biografiju na adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili poštom ELITAS d.o.o., Autoput za Zagreb 22, Beograd.

 

 

 

 

Ukoliko imate pitanja slobodno nas kontaktirajte KONTAKT

ELITAS d.o.o.

office@elitas-belgrade.com

Telefon: +381(11)314-90-71

+381(11)316-90-60

Fax: +381(11)314-91-27