Ko su naši klijenti?

Posle 20 godina aktivnog rada, ELITAS zauzima visoku poziciju u sektoru reklamne industrije. Danas smo u mogućnosti da ispunimo i najkompleksnije zahteve, kao i da takve projekte realizujemo na odgovarajućem nivou kvaliteta, sopstvenim resursima i u kratkim rokovima. Dakle, svojim iskustvom, dugoročnom poslovnom politikom i kompletnom uslugom po sistemu ”ključ u ruke”, ELITAS je partner koji maksimalno podržava izgradnju i očuvanje imidža svojih klijenata, doprinosi dovođenju njima odgovarajućih korisnika i samim tim povećanju njihove prodaje.

Potvrda našeg uspeha je veliki broj uspešno realizovanih projekata i dugoročna saradnja sa klijentima. Dominantne grupe klijenata u našem portfoliju su maloprodajni lanci, lanci poslovno-komercijalnih objekata, kompanije sa poslovnim objektima na koje se postavljaju reklame velikog formata, šoping centri, izvođači radova šireg obima, posrednici/zastupnici i mnogi drugi.

Neki od njih su lanci benzinskih stanica (u Srbiji NIS a.d. 19-ogodišnja saradnja, Lukoil, zatim van teritorije Srbije Nestro Petrol u BIH, AP Petrol (Zaton) u Crnoj Gori i dr.), MP lanci marketa (MAXI, miniMAXI, TEMPO, Mercator S, IDEA, SuperVERO,...), lanci ekpozitura banaka (Hypo Alpe-Adria-Bank, AIK banka, SBER banka, KBM banka,...), šoping centri (UŠĆE, Delta City, Stadion) i drugi lanci poslovno-komercijalnih objekata, hoteli (Four Seasons u Moskvi (Rusija), Crowne Plaza, Holiday Inn Express, Merriott u Beogradu, Regent u Portomontenegro kompleksu u Tivtu, Tre Canne u Budvi), kao i niz kupaca za koje smo realizovali projekte manjeg obima.

Više o ELITAS-u saznajte na strani »O nama«, a o realizovanim projektima preko sledeće Referenc liste.

 

 

Ukoliko imate pitanja slobodno nas kontaktirajte KONTAKT

ELITAS d.o.o.

office@elitas-belgrade.com

Telefon: +381(11)314-90-71

+381(11)316-90-60

Fax: +381(11)314-91-27