STRUČNO IZRAĐEN PROJEKAT = NAJKVALITETNIJE REŠENJE PO MINIMALNOJ CENI

ELITAS objedinjava ceo proces vizuelizacije, što obuhvata i izradu projekta, po zahtevu klijenta.

Po usaglašavanju vizuelnog rešenja, pristupa se izradi predprojekta koji predstavlja osnov za formiranje finansijske ponude, a zatim i izradi projekta, koji je neophodan za pribavljanje dozvole za postavljanje. Zadatak projekta koji ELITAS izrađuje je da definiše tehničke detalje za proizvodnju i montažu, u skladu sa tehničkim standardima za izradu projekata i procedurama za pribavljanje dozvola.

Projekat svetleće reklame za pribavljanje dozvole je u svim elementima overen od strane licenciranih inženjera i sadrži:

  • arhitektonsko-građevinski projekat,
  • statički proračun,
  • elektroprojekat i
  • tehničku kontrolu.

Definisanje tehničkih detalja, odnosno konstruktivno rešenje je poseban deo koji utiče na kvalitet, funkcionalnost, servisabilnost proizvoda, na proizvodnu cenu i troškove održavanja. Pored toga, bitan zahtev koji naša konstruktivna rešenja ispunjavaju je estetika (vizuelni doživljaj, kvalitet materijala i izrade, vidljivosti spojeva, homogenost prosvetljene površine). Optimizacija u projektovanju, proizvodnji i montaži je deo naših standardnih procedura rada, tako da se kvalitet materijala i samog tehnološkog procesa nikada ne dovodi u pitanje. Konstruktivno rešenje obuhvata izbor odgovarajućih vrsta materijala, u odgovarajućem kvalitetu, u optimalnoj količini i odgovarajuću obradu. Zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu u ovoj oblasti, praćenju i primeni svetskih trendova i inovacija, naši projektanti i izrađuju rešenja stabilnih i bezbednih konstrukcija i sklopova koji ispunjavaju sve potrebne mere bezbednosti i standarde kvaliteta i vizuelnog izgleda. Nekada je izazov uklopiti tehničke zahteve u budžet investitora, ali su dobra komunikacija i poverenje između nas i naših klijenata osnov za uspešnu realizaciju na obostrano zadovoljstvo.

Ukoliko investitor adaptira ili gradi objekat, ELITAS preporučuje da se elementi vizuelne komunikacije planiraju od početka, troškovno i u projektu, da svojim znanjem i iskustvom predložimo pozicije, dimenzije, vizuelni izgled, konstruktivno rešenje, pozicije nosača, izvoda električnih instalacija i ostalo, u formi idejnog projekta.

Ukoliko imate pitanja slobodno nas kontaktirajte KONTAKT

ELITAS d.o.o.

office@elitas-belgrade.com

Telefon: +381(11)314-90-71

+381(11)316-90-60

Fax: +381(11)314-91-27