Kakva je garancija klijentima naš odnos prema kvalitetu?

Imperativ našeg poslovanja predstavlja kvalitet u najširem smislu. Najznačajnije za naše partnere su kvalitet materijala, izrade i poslovnih odnosa sa svim stranama koje učestvuju u našem poslovanju. U cilju održavanja i unapređenja kvaliteta, 2011. godine smo uveli Sistem upravljanja kvalitetom po međunarodnom standardu ISO 9001. Pored dugogodišnje tradicije i iskustva, sertifikacija kod međunarodnog akreditacionog tela predstavlja dodatnu garanciju kvaliteta.

Značajno je napomenuti i da pratimo i primenjujemo svetske trendove u našoj branši, što takođe potvrđuje postojanje i nivo naših sopstvenih standarda kvaliteta.

Dakle, naš odnos prema kvalitetu pruža našim klijentima sigurnost i pouzdan rad proizvoda koje od nas nabavljaju.

 

Kako kvalitet Vaših reklama utiče na Vaš imidž? Šta Vaša reklama otkriva o Vama? Kakvo mišljenje o Vašem radu i kvalitetu koji pružate formira u javnosti?

Setite se šta svako od nas pomisli o firmi ispred koje vidi reklamu koja je neispravna, neujednačeno prosvetljena, koja je izbledela, izrađena od materijala lošeg kvaliteta,... Takođe, šta pomislimo o firmi koja ima loše izvedenu reklamu, reklamu na kojoj su loše izvedeni spojevi, vidljive svetiljke kojima se prosvetljava ili firmi koja ima više poslovnih objekata, a na svakom različitu reklamu...? Nasuprot tome, kvalitetna i kreativna reklama vas čini vidljivim, prepoznatljivim, izdvaja vas od konkurencije, čak vas postavlja u povoljniju pregovaračku poziciju. Zato je reklama prvi i značajan element vašeg imidža, a ELITAS, sa svojim iskustvom i dugoročnom poslovnom politikom i kompletnom uslugom po sistemu ”ključ u ruke”, partner koji će vas maksimalno podržati u izgradnji i očuvanju istog, dovođenju klijenata do vas i samim tim povećanju vaše prodaje. Postavimo standarde zajedno!

Ukoliko imate pitanja slobodno nas kontaktirajte KONTAKT

ELITAS d.o.o.

office@elitas-belgrade.com

Telefon: +381(11)314-90-71

+381(11)316-90-60

Fax: +381(11)314-91-27