ELITAS počinje sa radom 1995. godine na poslovima industrijske i vojne elektronike i automatike. Međutim, tadašnji zahtevi tržišta su prorijentisali firmu na izradu svetlećih reklama, putokaza, štampe i dr.

Sredinom devedesetih godina, Elitas oprema kazina, kockarnice i prvu kladionicu u Srbiji svetlećim reklamama i LED displejima za praćenje rezultata. Hit je bio veliki svetleći rulet kao fasadna reklama ispred kazina, sa prikazom slučajnih brojeva.Krajem devedesetih Jugopertol nam postaje glavni klijent za koga, u dužem periodu, opremamo benzinske pumpe širom zemlje elementima vizuelne komunikacije (svetleći frizevi – preko 2 km ukupne dužine, veliki broj totema, putokaza i drugih oznaka).
Pored Jugopetrola, glavni partner u tom periodu je bio trgovinski lanac prodavnica Pekabeta Za njih smo radili reklamno opremanje enterijera i eksterijera, sistemom „ključ u ruke“. To se kasnije nadovezuje na sve brendove MAXI reklama.U istom periodu, Elitas ulazi u fazu reklamnog opremanja banaka.


Popularne „banderašice“, svetleća tela za reklame, su postavljene na preko 2000 stubova javne rasvete u Beogradu, Novom Pazaru, Banjaluci, Sloveniji i Austriji.Elitas uvodi LED diode u tehnologiju rasvete reklama, a prva značajnija primena je bila izrada i montaža velike svetleće reklame na popularnoj Beogradskoj areni. Od tada projektujemo sopstvene module sa LED i otpočinjemo njihovu masovnu primenu.Do današnjih dana su permanentno vršena rebrendiranja JP benzinskih stanica (B.S.), kasnije NIS ovih, u nekoliko varijanti (frizevi sa platnom ili alubondom, velike stubne reklame i sl.), što Elitas sprovodi na većini tadašnjih B.S. Dolaskom Gasprom Njeft –a, Elitas ponovo učestvuje u rebrendiranju B.S., izradom i montažom svih elemenata vizuelne komunikacije.ELITAS DANAS (2015.)

Zaposleni u Elitasu, sa velikim znanjem i iskustvom iz raznih oblasti i spremnošću na inovacije, doprinose da je ELITAS često izbor svih onih klijenata koji žele da primenom najnovijih trendova u reklamnoj industriji poboljšaju svoj imidž. Danas, sa preko 30 zaposlenih, (oko 30% inženjerskog kadra), sofisticiranom opremom, voznim parkom, uređenim radnim prostorom i novim tehnologijama, Elitas je spreman da odgovori na stroge zahteve savremene vizuelne komunikacije i bilo kakav drugi zahtev naših klijenata.


 

 

 

 

 

 

Ukoliko imate pitanja slobodno nas kontaktirajte KONTAKT

ELITAS d.o.o.

office@elitas-belgrade.com

Telefon: +381(11)314-90-71

+381(11)316-90-60

Fax: +381(11)314-91-27